Mutē kūstošs kafijas krēms – ātra un vienkārša recepte

kafijas krēms

Kafijas krēms nav tikai deserts. Un vispār – kuram gan negaršo saldie ēdieni? Reizēm tā vien gribas dzīvi padarīt nedaudz saldāku, apēdot kādu bezgala gardu desertu! 

Ja vien tas nenotiek pārāk regulāri, jo tādā gadījumā tas var kaitēt mūsu figūrai, mērenās devās katrs no mums ir tiesīgs panašķoties. Kāpēc gan lai nepagatavotu ko garšīgu pašu rokām? Šādiem gadījumiem mēs tev piedāvājām kāda burvīga deserta recepti!

Šis ir maigs, aromātisks deserts, kurš burtiski kūst mutē. Galvenais, gatavojot desertu, nesakult saldo krējumu par daudz, citādi saldais sanāks trekns. No dotā produktu daudzuma sanāk 5 – 7 porcijas.

Lasi vēl: Karameļkrēms – fantastiski gards deserts

 

Kafijas krēms – SASTĀVDAĻAS:

250 ml kafijas (3 tēj. k. kafijas uz 250 ml ūdens);

3 olu dzeltenumi;

150 g cukura;

10 g (2 tēj. k.) želatīna;

300 ml saldā krējuma (30-35%).

 

Šķir nākamo lapu, lai uzzinātu, kā pagatavot šo gardo kafijas krēmu!

Leave a Comment